Parndorf outlet
Parndorf outlet
foto McArthurGlen Designer Outlets / CC

Jedinstveno iskustvo kupovine u više od 170 prodavnica sa popustima od 30 do 70% tokom cele godine! Prisutan je veliki broj eksluzivnih brendova kao što su Armani, Prada, Hugo Boss, Gucci ali i pristupačnih poput Mango, Guess, Tom Tailor, Diesel, Desigual. Tu su i sportski brendovi - Nike, Adidas, Reebok.

Šoping u dizajnerskom autletu Parndorf možete isplanirati uz pomoć ove interaktivne mape.

Trenutne eksluzivne ponude možete proveriti putem ovog linka kao i ovog. Za novosti proverite i zvaničnu facebook stranu kao i ovu.

Parndorf outlet
Parndorf outlet
foto / CC

Besplatan WiFi je dostupan širom outlet centra. Parking se ne plaća. U okviru outleta postoji više kafića i restorana među kojima su McDonalds, Burger King, Nordsee i sweet&meet. Sa istočne strane parkinga nalazi se Hofer supermarket.

Za decu je tu Dinoland koji se nalazi iznad Burger Kinga i u kome ih mogu zabaviti profesionalni animatori. Cena je 3€ po satu uz maksimalni ostanak 3 sata. Deca moraju imati minimum 3 godine.

Gužve znaju da budu dosta velike tokom božićnih rasprodaja.

Šatl autobus iz Beča

Do Parndorf outleta postoji šatl autobus iz centra Beča ispred zgrade Opere (Openring 3-5). Vožnja traje oko 40 minuta, košta 15€ (6,50€ za decu od 3 do 7 ) i uz kartu se dobija vaučer za piće od 2.5€. Mesto se može rezervisati putem zvaničnog sajta outleta.

Prvi polasci iz Beča su u 11:00 osim petkom kada je to u 09:00h. Poslednji povratak iz outleta radnim danima je u 20:00, petkom u 21:00 a subotom u 18:00h. Petkom i subotom su polasci češći pa autobusi saobraćaju na svaki pun sat.

Tax Free

Može se uštedeti do 15% putem povraćaja poreza koji se može ostvariti za kupovine preko 75€ u jednoj radnji. Potrebni formular se može preuzeti u samoj radnji ili na Global Blue Service Desku informativnog centra Parndorf outleta.

Radno vreme

DanRadno vreme
Ponedeljak - Četvrtak09:30 - 20:00
Petak09:30 - 21:00
Subota09:00 - 18:00
Nedeljazatvoreno

Adresa

Designer Outlet Parndorf
Straße 1,
7111 Parndorf,
Austria

Link: Zvaničan sajt

Udaljenost

  • Beč - Parndorf outlet : 48 km
  • Zagreb - Parndorf outlet : 378 km
  • Novi Sad - Parndorf outlet : 482 km
  • Beograd - Parndorf outlet : 567 km